KayıtDefterim.Com - Paylaşıyoruz

Tam Versiyon: Menfeat Şebekeleri aramız yer yok!
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, `Menfaat şebekelerine aramızda asla yer vermeyeceğiz. Bu konuda kararlı olacağız, sağlam olacağız` dedi. AKP Rize Merkez İlçe Kongresi`ne katılan Erdoğan, `Bizim dönemimizde siyaset çekişmenin, çatışmanın sorunların kaynağı değil, geniş bir vizyonun kaynağı oldu. Biz Türkiye`yi masa başından, kapalı kapıların ardından, fildişi kulelerden yönetmeye talip olmadık. Biz Türkiye`yi araziden, işin başından, milletimizin içinden, milletimizle birlikte yönetmeye talip olduk. Ankara`da durmak için gelmedik` dedi.

UZLAŞMA MİLLETLE OLUR

AKP`nin 80 ilden milletvekili çıkardığını belirten Erdoğan, bunun üzerinde düşünülmesi gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu: `İşte milletle uzlaşma budur. Ana muhalefet diyor ki, `Efendim AK Parti uzlaşılmaz bir parti`. Uzlaşılmaz olan sensin... Eğer uzlaşma arıyorsan çık, milletten uzlaşmanın notunu al. Biz 22 Temmuz`da bu notu aldık. Milletimiz bize 81 ilin 80`inde vekaletini verdi, milletvekillerini verdi ve `biz AK Parti ile uzlaşma içindeyiz` dedi. Uzlaşma milletle olur. İşte biz bunu gerçekleştirdik. Asla geri adım atmayacağız.` Başbakan, sözlerini şöyle sürdürdü: Her ne kadar bazı yayın organlarında, Başbakan ile ilgili olarak çevreye saygı noktasında, ilgisi alakası olmayan benden önceki yönetimler döneminde kurulmuş olan bazı balık çiftlikleriyle ilgili fatura kesmeye çalışanlar varsa da bugün kadar sesiniz neredeydi? `AK Parti`ye vuralım da ne olursa olsun.` Dertleri bu. Araştırıver. Ondan sonra konuş. Çevreciysem, yine iddialı konuşuşuyorum; evet, ben çevreciyim. `Çevreciyim` diye ortada dolaşanları sorun, çevrecilik adına ne yapmış? Yapılan yollarda orta refüjler ve yan bantlar yeşillendiriliyor, ağaçlandırılıyor. Ey çevreciler, buraları görüyor musunuz? Bunlar çevrecilik değil mi? Suyu olmayan köylere su götürmek çevreciliğin gereği değil mi?`

Şaban Dişli için karar MYK`da verilecek

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, hakkında CHP`nin ortaya attığı `rüşvet` iddiaları ile ilgili MYK`ya bilgi verecek. Dişli`nin MYK toplantısına parti yöneticiliğinden istifasını sunması bekleniyor. İmar izni için 1 milyon dolar aldığı iddia edilen Dişli`nin, parti içinde yarattığı rahatsızlığın artması üzerine parti yönetimi harekete geçti. Dişli ile ilgili başta Başbakan Erdoğan olmak üzere, parti yönetimi sessizliğini korurken, Dişli hakkında hazırlanan bir rapor, ilk MYK`da değerlendirilecek. AKP`de Erdoğan`ın konuyla ilgili vereceği mesaj da bekleniyor.

Ergenekon üniversitesi

Erdoğan, Rize Üniversitesi`nin, AKP döneminde kurulduğunu ve daha önce iktidar olan birçok partinin üniversite kurma sözü vermesine rağmen bunu yapmadığını hatırlatırken, salonda bulunan bir partili, `Sayın Başbakanım, Ergenekon üniversitesini kurdular` diye bağırdı. Erdoğan da bunun üzerine, `Bu ülkede mafyanın, çetelerin idare ettiği, yönettiği iktidarlar vardı. Ama AKP iktidarı mafyayı çökertti` dedi.
tabiki böyle diyecekler her gelen gibi.gittikleri zaman her şey ortaya çıkıyor.
46_iyi
Referans URL